Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Hayırlı olsun ziyaretlerinde; projeler konuşuluyor, ortak çalışmalar değerlendiriliyor”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Hayırlı olsun ziyaretlerinde; projeler konuşuluyor, ortak çalışmalar değerlendiriliyor”

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr

Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret ederek hem tebrik etti, başarı dileklerini sundular hem de dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.Mesleki oda ve derneklerin ziyaretlerini çok önemsediğini çünkü ekonomik ve istihdam konulu projelerin gündeme geldiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu, Anadolu’nun merkezinde ve İpek Yolu üzerinde yüzyıllardır ticaretin bir merkezi olan Kayseri şehrinin son yıllarda her ay kurulan fuarlarının bir tesadüf olmadığını söyledi.Tüketiciler, araba, tarım ve mobilya, iş makineleri gibi çok çeşitli konularda sık sık fuar açılan Kayseri’de bu fuarların bir müşteri potansiyelinin olduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu“Son yıllarda birçok ürün hakkında fuar açılmaktadır. Bu fuarların açılması Kayseri şehrinin, bir ürün ve müşteri potansiyelinin olduğunu gösterir. KAYMOS önderliğinde Anadolu’nun en büyük Mobilya Fuarı Kayseri’de açılmış ve her yıl tekrarlanması ile Kayseri’nin, mobilyanın adeta merkezi olduğu kanıtlanacaktır. Bu fuarlar belediyelerin son yıllarda gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetlerin sonucudur. Çünkü Belediye yatırımları ile ticaret ve esnafa yatırım yapılmıştır. Bu yatırımların bir birikimi sonucu artık Kayseri bir bölge şehridir“dedi.Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu, Kayseri şehrinde yapılacak olan her türlü fuar ve organizasyonlara belediye olarak her türlü yardım ve hizmetin verildiğini ve verilmeye de devam edeceğini sözlerine ekledi.

KAYSERİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN