Ramazan Etkinlikleri Alanından Marşlar Yükseldi

Ramazan Etkinlikleri Alanından Marşlar Yükseldi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde oluşturulan Ramazan etkinlikleri, Ramazan gecelerine renk katmaya devam ediyor

Ramazan etkinliklerinde bu kez Umut Mürare sahne aldı birbirinden güzel marşları izleyicilerle birlikte söyledi.Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Ramazan’ın ruhuna uygun pek çok faaliyetle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Her akşam düzenlenen konser veya söyleşiler de Ramazan etkinliklerine renk katıyor.Ramazan etkinliklerinin 21’inci gününün konuğu Umut Mürare oldu. Birbirinden güzel ezgiler ve marşlar seslendiren Umut Mürare, Ramazan ayında Kayseri’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Umut Mürare’nin seslendirdiği marşlara konseri izleyenler de eşlik etti.

KAYSERİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN