Keçisini kurtarmak isterken kendisi de bataklığa saplandı

Keçisini kurtarmak isterken kendisi de bataklığa saplandı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşayan Oruç Vural, bataklığa saplanan keçisini kurtarmak isterken kendisini mahsur kalmış şekilde buldu. Yaşlı adam ve keçisi yaklaşık 1 saatlik çalışma ile kurtarıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Pazarcık ilçesinin Narlı Mahallesi'ndeki bir kum ocağında meydana geldi. Oruç Vural'ın kum ocağının sahasında otlattığı keçilerden biri su içerken bataklığa saplandı. Vural, keçisini kurtarmaya çalışırken kendisi de bataklığa saplandı. 

kecisini-kurtarmak-isterken-batakliga-saplandi-7246-dhaphoto1.jpg

BELİNE KADAR BATAKLIĞA SAPLANDI

Beline kadar bataklığa batan ve tüm çabalarına rağmen çıkamayan Vural'ı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

kecisini-kurtarmak-isterken-batakliga-saplandi-7246-dhaphoto4.jpg

1 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU KURTARILDI

Ekiplerin 1 saatlik çalışmasıyla Oruç Vural ve keçisi bataklıktan kurtarıldı. Ekiplere teşekkür eden Vural, Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN