Kendi filmimi kendim yaparım

Kendi filmimi kendim yaparım

Müzik dünyasının efsane ismi Madonna’nın hayatı film oluyor. Kendi yaşamını konu alan filminde oynamak yerine yönetmen koltuğuna oturmayı tercih eden Madonna, bu tercihinin nedenini 'Söylenmemiş ve ilham verici çok hikâye var ve bunu benden daha iyi anlatacak kimse yok' ifadeleriyle dile getiriyor.

Müziğin efsane isimlerinden Madonna, Diablo Cody ile senaryosunu yazdığı, kendi hayatını konu alan biyografi filmini yönetecek. Universal Pictures çatısı altında çekilecek olan filmin yapımcılığını ise bu yıl ‘Küçük Kadınlar' filmiyle Oscar’a aday olan Amy Pascal üstlenecek. Filminde rol almayacak olan Madonna, kendisini canlandıracak olan oyuncunun seçilmesine de önayak olacak. Film, Michigan’da Katolik bir ailede yetiştirilen Madonna’nın New York’a taşınmasını ve uluslararası bir yıldız olma yolundaki yükselişini anlatacak.

Müzikal anlamda birçok başarıya imza attığı kariyerinde bir stil ikonuna dönüşmesini de konu edinecek filmi hakkında konuşan sanatçı, projeyle ilgili düşüncelerini şu şekilde kelimelere döktü: “Bir artist, bir müzisyen, bir dansçı, bir insan olarak bu dünyada kendi başıma başarılı olmaya çalışmamdaki inanılmaz yolculuğu aktarmak istiyorum. Bu filmin odak noktası her zaman müzik olacak. Müzik ilerlememi sağladı ve sanat beni hayatta tuttu. Söylenmemiş ve ilham verici çok hikâye var ve bunu benden daha iyi anlatacak kimse yok. Hayatımın hız trenini sesimle ve vizyonumla paylaşmak benim için çok önemli.” Gündeme gelmesiyle sanatçının hayranlarında sevince neden olan filmin çekim tarihi ve oyuncu kadrosu ise henüz açıklanmadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN