KGM personel alımı başvuru şartları | Karayolları Genel Müdürlüğü 170 personel alacak

KGM personel alımı başvuru şartları | Karayolları Genel Müdürlüğü 170 personel alacak

Merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Karayolları Genel Müdürlüğü’ne 170 personel alınacak. KPSS B grubu puan sıralaması ile gerçekleşecek olan KGM personel alımı başvuru şartlarını ve tercih kılavuzu hakkında detaylar haberimizde…

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) bünyesinde çalışmak isteyen adaylar tercih işlemlerini ÖSYM’nin resmi internet sitesinde yayınlanan KPSS-2020/13 tercih kılavuzu üzerinden yapabiliyor. 7 Ekim’de başlayan tercih işlemleri 12 Ekim tarihine kadar yapılabilecek, değerlendirme ise ÖSYM tarafından yapılarak sonuçları ile birlikte duyurulacak. İşte, KPSS-2020/13 tercih kılavuzu ve gerekli bilgiler…

KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların haberimizde linki bulunun tercih kılavuzundaki lisans seviyesinde ilanı bulunan sözleşmeli pozisyonları seçebilmeleri için 22 Temmuz 2018’de gerçekleşmiş olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2018-KPSS Lisans) katılıp puanlarını almış olmaları gerekmektedir.

Önlisan seviyesinde ilan edilmiş sözleşmeli personel pozisyonlarını tercih edecek adayların ise, 4 Kasım 2018’de gerçekleşen Kamu Personel Seçme Sınavına (2018-KPSS Ön Lisans) katılıp puanlarını almış olması gerekmektedir.

KGM TERCİH KILAVUZUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

kgm-2.jpg

YERLEŞTİRME ÜCRETİ NE KADAR?

12 Ekim 2020’de tercih işlemlerini tamamlayan adaylar, 20 TL yerleştirme ücreti yatırmak zorundalar. Eğer bir aday tercih işlemini yapmış ancak yerleştirme ücretini yatırmamış ise, tercih işlemi geçersiz sayılacak ve yerleştirme işlemine katılamayacak.

Adayın yerleştirme ücreti olarak yatırdığı 20 TL hiçbir şekilde iade edilmeyecek veya devredilmeyecek.

Aday eğer yerleştirme ücretini bnka şubelerinden yapacak ise, olası bir gecikme ihtimalini ortadan kaldırmak için bankaların çalışma saatlerini mutlaka göz önünde bulundurmalıdır.

Hizmet binasında ya da en fazla 50 metre uzağında para yatırma işlemi gerçekleştirilebilen ATM cihazı bulunan banka şubeleri, gişelerde tahsilat yapmayarak, para yatırma işlemi için banka şubesine giden adayı, para yatırmalı ATM cihazına yönlendirebilecekler.  

Pandemi nedeniyle bankaların çalışma saat ve günlerinde değişiklik olabilme ihtimaline karşı adaylar, yerleştirme ücretini son dakikaya bırakmamalıdır.

YERLEŞTİRME ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK? 

(KKTC’den başvuracak adaylar hariç) Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı

(KKTC’den başvuracak adaylar hariç) Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı

(KKTC’den başvuracak adaylar hariç) Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı
Ziraat Bankası sadece mobil bankacılık ve internet bankacılığı (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmıyor)

Halkbank ATM, şubeler ve internet bankacılığı

(KKTC’den başvuracak adaylar hariç) Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı
(KKTC’den başvuracak adaylar hariç) Vakıf Katılım Bankası’nın ATM ve tüm şubeleri
(KKTC’den başvuracak adaylar hariç) ING Bank’ın internet bankacılığı tüm şubeleri

Yerleştirme ücretini kredi kartı ile yapmak isteyen adaylar, ÖSYM’nin resmi internet sayfasındaki e-işlemler sekmesinde yer alan ‘ödemeler’ alanından banka kartı veya kredi kartı ile işlemlerini gerçekleştirebilecekler.


 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN