Kılıçdaroğlu'dan katledilen Ünlü’nün ailesine başsağlığı

Kılıçdaroğlu'dan katledilen Ünlü’nün ailesine başsağlığı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı Anıl Yolum tarafından katledilen Sezen Ünlü’nün ailesini telefonla aradı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini sevdiğini iddia eden erkek tarafından katledilen Sezen Ünlü’nün ailesini telefonla aradı. Sezen Ünlü’ye Allah’tan rahmet dileyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ünlü Ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.

sezenunlucinayeti.jpg

NE OLMUŞTU?

İzmir'in Konak ilçesinde, beraber yaşadığı 5 aylık hamile Sezen Ünlü'yü (17) 16 bıçak darbesiyle öldüren Anıl Yolum, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Anıl Yolum tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"DİNİ NİKAHLA EVLENDİRMEK ZORUNDA KALDIM"

Kızının Anıl Yolum'un cinsel saldırısı sonucu hamile kaldığını iddia eden baba Ünlü, "Kızıma tecavüz etmişti. O nedenle dini nikahla evlendirmek zorunda kaldım. Olayı öğrendiğimde kızımı karşıma alıp, 'Namus önemli değil, sen okulunu bitir' dedim. Kızım ise, 'Bu halde gezemem' dedi ve o kişiyi eşi olarak benimsedi.

Olay günü, kızım ablasına gittiğini söylemişti. Ablasından çıkınca  Anıl Yolum, kızımı yakındaki bir arsaya götürüp, orada delik deşik etmiş" dedi.

Anıl Yolum'un, daha önce de nişanlı olduğu bir kızın çıplak fotoğraflarını çekip, internette yayınladığı gerekçesiyle yargılandığını öne süren Serdar Ünlü, “Kızımla sürekli tartışıyorlardı, mutlulukları yoktu. Kızım, kayınvalidesi, kayınpederi ve kendisini öldüren cani ile birlikte yaşıyordu. En son 'Ben babama gideceğim. Sıkıldım artık' demiş. Bunun üzerine Anıl Yolum, kızımı evden çıkartmamaya başlamış. Daha sonra da dövmüş. Haberim olunca gidip, kızımı aldım. Darp raporu alıp, şikayetçi olduk. Ona rağmen böyle bir şey gerçekleşti. Kızımı sürekli tehdit ediyormuş. Tüm bunların yazışmaları ve fotoğrafları bende mevcut” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN