Kılıçdaroğlu'ndan Berberoğlu tepkisi: Millet iradesinin yok sayılmasıdır

Kılıçdaroğlu'ndan Berberoğlu tepkisi: Millet iradesinin yok sayılmasıdır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada "Enis Berberoğlu’nun Milletvekilliğinin düşürülmesi, içinde yaşadığımız 20 Temmuz Sivil Darbe sürecinin bir sonucudur, millet iradesinin yok sayılmasıdır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile HDP’nin Hakkari Milletvekili Leyla Güven ve Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları’nın vekilliklerinin düşürülmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu Berberoğlu kararına Twitter adresinden şu tepkiyi verdi:

"MİLLET İRADESİNİN YOK SAYILMASIDIR"

“Enis Berberoğlu’nun Milletvekilliğinin düşürülmesi, içinde yaşadığımız 20 Temmuz Sivil Darbe sürecinin bir sonucudur, millet iradesinin yok sayılmasıdır. Adaleti, hakkı ve hukuku sağlamak için demokrasi mücadelesine devam edeceğiz.

CHP'nin kurumsal twitter hesabından yapılan açıklamada ise, "'İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu: “Demokrasi için bir bedel ödenecekse bu bedeli önce CHP’liler öder.'” ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN