Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Güven vermeyen damadını görevden almalısın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Güven vermeyen damadını görevden almalısın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunarak 'Güven vermeyen damadını görevden alıp, yerine liyakat sahibi birini getirmelisin' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden alınmasını istedi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, “Bir ülkeyi yönetenler, zor zamanlarda ülkesinin çıkarları için en doğru kararları alabilmelidir." düşüncesini dile getirdi.

"DAMADINI GÖREVDEN ALMALISIN"

Kılıçdaroğlu, "Sayın Erdoğan’a bir kez daha seslenmek istiyorum. Bu ülkenin iyiliğini istiyorsan en kısa sürede: 1- Güven vermeyen damadını görevden alıp, yerine liyakat sahibi birini getirmelisin 2- Derhal bir genelge çıkarıp, kamuda israfa son verileceğini örneklerle kamuoyuna açıklamalısın… 3- Ekonomik ve Sosyal Konseyi ivedilikle toplayıp, sorunları ve çözümleri masaya yatırmalısın." ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN