Kılıçdaroğlu'ndan 'mutfak dolabı' cevabı: Trollerime başarılar dilerim

Kılıçdaroğlu'ndan 'mutfak dolabı' cevabı: Trollerime başarılar dilerim

CHP lideri Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından paylaştığı video ile ilgili gelen yorumlar ile ilgili "Mutfak dolaplarımıza dertlenen gençler olmuş. Sağolsunlar, var olsunlar" mesajını paylaştı ve ekledi: Onların da işi zor. Saray’ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından paylaştığı videoya gelen yorumlara yine Twitter'dan cevap verdi.

"Mutfak dolaplarımıza dertlenen gençler olmuş Sağolsunlar, var olsunlar. Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz" diyen Erdoğan, kendisini hedef alan 'troller'e de seslendi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Bu arada Troller bu akşam da #HangiKılıçdaroğlu diye kampanya başlatmış. Onların da işi zor. Saray’ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim."

NE OLMUŞTU?

Evinin mutfağından paylaştığı videoyla gençlere seslenen Kılıçdaroğlu "Bunları artık yemeyin. Biz iktidara geliyoruz. Sizden çalınan ne varsa, alıp size vereceğim" demişti.

"Sevgili gençler, saat 12.00’yi geçti" diyerek söze başlayan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Size evimin mutfağından sesleniyorum. Biliyorum bu paylaşımın altına bir süre sonra bir troll ordusu saldıracak. Neymiş efendim, 'Kılıçdaroğlu muhalefet yapamıyormuş, liderlik yapamıyormuş'. E haklılar! '128 milyar dolar' ezberlerini bozdu. Bakın sevgili gençler sizden bir isteğim var; bunları artık yemeyin. Çünkü bunlar gidici. Biz iktidara geliyoruz. Size sözüm söz. Sizden çalınan ne varsa, hepsini alıp size vereceğim. Çünkü ben sizleri çok seviyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN