Kılıçdaroğlu'ndan tahliye olan gazetecilere telefon

Kılıçdaroğlu'ndan tahliye olan gazetecilere telefon

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yargılandıkları davada tahliye edilen gazeteciler Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit MİT mensubunun cenazesini haber yaptıkları için yaklaşık 4 aydır cezaaevinde olan ve dün akşam tahliye edilen gazeteciler Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik’i telefonla aradı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, gazetecilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Libya'da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberiyle "İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek" suçundan yargılanan gazeteciler Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik, Aydın Keser tahliye edilmiş, Murat Ağırel, Hülya Kılınç ve Barış Pehlivan'ın ise tutukluluk halinin devamına karar verilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN