‘Benim Okulum Benim Kütüphanem’ projesi

‘Benim Okulum Benim Kütüphanem’ projesi

Kilis’in Musabeyli ilçesinde ‘Benim Okulum Benim Kütüphanem’ projesi kapsamında tüm okulları modern kitaplıklar yaptırıldı

Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Karadağ koordinatörlüğünde 2018 yılı aralık ayında çalışmalara başlandı. Tüm okullardan öğretmenlerin katılım sağladığı kütüphane komisyonu kurularak alınacak kitaplar belirlendi. Kütüphanelerin kurulacağı tüm okulları modern kitaplıklar yaptırıldı. Bu kapsamda Musabeyli Yatılı Bölge Ortaokulu kütüphane açılışı gerçekleştirildiAçılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Karadağ, “Okul müdürüyken hayalim okuluma bir kütüphane kurabilmekti. İlçe müdürü olduktan sonra neden tüm okullarımıza kütüphane kurulmasın diye düşündüm ve İlçemizde görev yapmakta olan tüm öğretmenlerimizle komisyonlar kurularak alınacak kitaplar belirlendi. Bugün Yatılı Bölge Ortaokulunu ve öğrencilerimizi kütüphaneyle buluşturmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Bu kütüphane için çekiciliği artırmak adına kütüphanemizi resimlerle donatan Resim Öğretmenimiz Recep Sarıbaş’a teşekkür ederim. Çok kısa bir zamanda hedefimiz Musabeyli’deki tüm okullarda kütüphane kurmaktır. Okul için her şey yapabilirsiniz, eğer okulun bir kitaplığı yoksa,hiçbir şey yapmamış olursunuz” diye konuştu.

KİLİS/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN