Kilis’te Dünya Gümrük Günü söyleşisi

Kilis’te Dünya Gümrük Günü söyleşisi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü iş birliğiyle “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” kapsamında bir etkinlik gerçekleştirildi

Öncüpınar Gümrük Müdürü Şevki Keskin, Çobanbey Gümrük Müdürü Celal Yıldırım ve Öncüpınar Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Abbas Şahin’in katılımıyla gerçekleştirilen söyleşiye akademisyenler ile öğrenciler katıldı. Gümrük Müdürlüğünden gelen yetkililer ve alanında uzman diğer personel konuyla ilgili sunumlarını yaptıktan sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladılar.Gümrük Müdürleri ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Halil Uzun’un yaptığı görüşmede Gümrük Müdürlüğü ve Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Dış Ticaret Bölümü arasında koordineli bir şekilde yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

KİLİS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN