Kilis’teki Filistinliler efsanevi liderleri Arafat’ı andı

Kilis’teki Filistinliler efsanevi liderleri Arafat’ı andı

Filistin eski Devlet Başkanı ve Filistin Kurtuluşu Örgütü (FKÖ) ile El Fetih’in efsanevi lideri Yaser Arafat, 15’inci ölüm yıl dönümünde Kilis’teki Filistinliler tarafından anıldı

Filistin’den İsrail zulmünden kaçarak Suriye’ye yerleşen Filistinliler, Suriye’deki iç kargaşa ve savaş nedeniyle kaçarak Kilis’e yerleşti.Kilis’te yaşayan Filistinliler, Filistin eski Devlet Başkanı ve Filistin Kurtuluşu Örgütü ile El Fetih’in efsanevi lideri Yaser Arafat’ı ölüm yıl dönümünde andılar.İstiklal Marşı ve Filistin Ulusal Marşı’nın okunduğu etkinlikte, Yaser Arafat’ı öven konuşmalar yapıldı. Arafat’ın hayatı ile Filistin davasına verdiği mücadele sinevizyon eşliğinde gösterildi. İsrail’in yaptığı zulümlere tepki gösteren Filistinliler, özgürlük şarkıları söylediler. Programda Filistinli çocuklar da şiirler okudu.Etkinliğin düzenlendiği salon, Yaser Arafat’ın fotoğrafları, Türk ve Filistin bayrakları ile donatıldı.

KİLİS/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN