Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri

Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş ve beraberindeki SGK çalışanlarını hafta nedeniyle ziyaretleri başladı

SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, Müdür Yardımcısı Habip Kılcık ve Şube Müdiresi Dilek Devrim Çakmak ile birlikte Kilis Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. İl Müdürü Akkaş, her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdi. İl Müdürü Akkaş beraberindeki heyet daha sonra Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’u makamında ziyaret etti.Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler’i de ziyaret eden Akkaş, hafta boyunca ivil toplum örgütleri ile esnaflarla bir araya geleceği bildirildi.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN