Suriyelilere aile içi şiddet ve erken yaşta evlilik anlatıldı

Suriyelilere aile içi şiddet ve erken yaşta evlilik anlatıldı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Suriyeli ailelere yönelik Aile İçi Şiddet ve Erken Yaşta Evliliğin Sakıncaları konulu eğitim düzenlendi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Kilis’te yaşayan Türk ailelere yönelik olarak verilen Aile İçi Şiddet ve Erken Yaşta Evliliğin Sakıncaları konulu eğitim programının benzeri Suriyelilere de verilmeye başlandı. Aile Eğitim Programı kapsamında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Sosyal Ekonomik Destek (SED) hizmetinden faydalanan Suriye uyruklu ailelerin katıldığı Aile İçi Şiddet ve Erken Yaşta Evliliğin Sakıncaları konulu eğitim düzenlendi. İlk eğitim programına 95 kişi katıldı.Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından bu tür etkinliklerin Türk ve Suriyeli ailelere yönelik devam edeceği bildirildi.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN