Vali Recep Soytürk’den anlamlı ziyaretler

Vali Recep Soytürk’den anlamlı ziyaretler

Kilis Valisi Recep Soytürk ile eşi Nurdan Soytürk, 2016-2018 yıllarında terör örgütü DEAŞ, PKK/YPD-YPG tarafından Suriye’den düzenlenen roketli saldırıda şehit olanların ailelerini ziyaret etti

Vali Recep Soytürk ile eşi Nurdan Soytürk, Suriye’den terör örgütleri tarafından atılan roketler sonucu hayatını kaybedenlerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinliyor. Geçen ay içerisinde şehit aileleri ile gazileri de ziyaret eden Vali Soytürk’ün bu örnek davranışı roketli saldırıda şehit olan Kilisli vatandaşların yakınları tarafından takdir ile karşılanıyor.Vali Soytürk, Kilis’te tüm şehit aileleri ile terör gazisi olan gazileri ziyaret ettiğini ifade ederek, “Şehit ailelerimizin sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz. Yapmamız gereken bir şey var ise anında yapıyoruz. Gazilerimizi de evlerinde ziyaret ediyoruz. Bir sorunu veya sıkıntısı var ise çözüyoruz. Belirli bir plan çerçevesinde tüm şehit ailelerini ve gazilerimizi evlerinde ziyaret edeceğim” dedi.

KİLİS/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN