Kimlik soran 3 bekçi bıçaklandı

Kimlik soran 3 bekçi bıçaklandı

Bahçelievler'de devriye görevi yapan 3 bekçi, şüphelenerek kimlik sordukları kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

İstanbul Bahçelievler'de GBT (genel bilgi toplama) sorgusu yapan bekçileri bıçakla yaralayan saldırgan, yaralı bir bekçi tarafından tabanca ile bacağından vurularak yakalandı. Bekçiler ve gözaltına alınan saldırgan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Bahçelievler Zafer Mahallesi Çimen Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, sokak içerisinde şüpheli şahıslar üzerinde GBT sorgusu yapan Remzi Z. isimli bekçi, şüphelendiği C.P. isimli şahsın sorgusunu yapmak istedi.

Bunun üzerine C.P. isimli saldırgan küfür ettiği bekçiyi bıçakla saldırarak yaraladı. Olayı gören İlker D. ve Fikri D. isimli bekçiler Remzi Z.’ye yardım etmek için geldi. Şüpheli C.P. müdahale eden diğer bekçilere de bıçakla saldırarak iki bekçiyi de yaraladı.

20-02/15/ek-bilgilerle-bahcelievlerde-kimlik-soran-3-bekciyi-bicaklayan-supheli-vurularak-yakalandi-_2060_dhaphoto1.jpg

YARALI BEKÇİ, SALDIRGANI VURARAK YAKALADI

Kanlar içinde yere düşen İlker D. isimli bekçi, beylik tabancasıyla şüpheli C.P.’yi sol bacağından vurarak ele geçirdi. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralı bekçilere ve saldırgana müdahalede bulundu.

BEKÇİLER VE SALDIRGANLAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından bekçiler Remzi Z., İlker D. ve Fikri D. isimli bekçiler Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine, gözaltına alınan saldırgan C.P. ise Bağcılar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

20-02/15/bahcelievlerde-kimlik-soran-3-bekciyi-bicaklayan-supheli-vurularak-yakalandi-_4986_dhaphoto1.jpg

SALDIRGANIN ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

GBT sorgusu yapan bekçilere bıçakla saldırarak yaralayan C.P.'nin emniyet kayıtlarında tehdit, hakaret, evden hırsızlık ve kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İSTANBUL/İHA

20-02/15/bahcelievlerde-kimlik-soran-3-bekciyi-bicaklayan-supheli-vurularak-yakalandi-_4986_dhaphoto5.jpg

20-02/15/bahcelievlerde-kimlik-soran-3-bekciyi-bicaklayan-supheli-vurularak-yakalandi-_4986_dhaphoto3.jpg

20-02/15/bahcelievlerde-kimlik-soran-3-bekciyi-bicaklayan-supheli-vurularak-yakalandi-1-_4360_dhaphoto2.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN