KİPTAŞ, taksit ve ara ödemeleri erteledi

KİPTAŞ, taksit ve ara ödemeleri erteledi

KİPTAŞ, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hak sahibi vatandaşların nisan, mayıs taksit ve ara ödemelerini erteledi. KİPTAŞ, bu erteleme işlemleri nedeniyle herhangi bir faiz uygulamayacak.

KİPTAŞ, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hak sahibi vatandaşların nisan, mayıs taksit ve ara ödemelerini erteledi.

İBB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre, küresel boyuttaki salgın nedeniyle ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşlar için Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi'nin nisan, mayıs ayları taksit ödemeleri ile mayıs ayı ara ödemeleri, Çatalca Sosyal Konut Projesi nisan, mayıs ayları taksit ödemeleri, Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm Projesinde (Locamahal) dönüşüme tabi tutulan hak sahipleri için nisan ve mayıs ayları borçlandırma taksitleri ertelendi.

ERTELEME FAİZİ UYGULANMAYACAK

Nisan ayına ait taksit ödemeleri haziran ayında, mayıs ayına ait taksit ve ara ödemeler ise temmuz ayında tahsil edilecek.

KİPTAŞ, bu erteleme işlemleri nedeniyle herhangi bir faiz uygulamayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN