Barış Pınarı gazisi Haydar Kanmaz baba ocağına döndü

Barış Pınarı gazisi Haydar Kanmaz baba ocağına döndü

Barış Pınarı Harekatında yaralanan 5 askerden biri olan Kırıkkaleli Piyade Uzman Onbaşı Haydar Kanmaz, taburcu olduktan sonra baba ocağına geldi

Kırıkkaleli 23 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Haydar Kanmaz, görev aldığı Barış Pınarı Harekat’ında Suriye’nin Rasulayn bölgesinde PKK/YPG’li teröristlerce ÇNRA, havan ve Doçka ile yapılan saldırıda vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.Kanmaz, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra Kırıkkale’deki baba ocağına döndü. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Bakım Albay Mehmet Ali Durmuş, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen ve beraberindeki heyet ile birlikte Barış Pınarı Gazisi Hadar Kanmaz’ı evinde ziyaret etti.Gazetecilere açıklama yapan gazi Haydar Kanmaz, "Valimiz, belediye başkanımız, komutanlarımız buraya geldiler. Tüm komutanlarımız başta olmak üzere sağlık müdürümüze valimize çok çok teşekkür ederim. Suriye’de Rasulayn’da çatışma esnasında gece saat 23.30 sularında oldu. Arkadaşlarımız yaralandı. Şehidimiz var bir tane. Olabildiğince onlara destek olmaya çalıştık. Şükür çoğunun durumu iyi, iyiye de gidiyor. Allah şifalar versin buradan da herkesin dualarını esirgememesini istiyorum" dedi.

KIRIKKALE/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN