Başkan Saygılı: “Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz”

Başkan Saygılı: “Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçim öncesinde Kırıkkale için verilen sözlerin yerine getirildiğini ifade etti

Kırıkkale Belediye Başkanlığına seçileli aradan 4 yıl geçtiğini belirten Başkan Saygılı, “Kırıkkalemiz bildiğiniz gibi sonradan il olmuş bir kentimiz. Şehirleşme anlamında çok hormonlu bir yapısı var. Projelerimizin çoğu bitmek üzere altyapı çalışmaları, kaldırım çalışmaları, asfalt çalışmaları şehrimizin genelinde devam ediyor. Biz Kırıkkale’miz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Bulvar parkta yeni düzenlemeler yapacağız. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Biz seçimler öncesinde Kırıkkale için ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah projelerimizin bitmesiyle birlikte daha yaşanabilir bir Kırıkkale haline dönecek” dedi.Bulvar üzerindeki esnaflar ise Başkan Saygılı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN