Bayram namazı sonrası bayramlaşma

Bayram namazı sonrası bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Valiliği tarafından Nur Camii’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde yüzlerce kişi bayramlaştı

Kurban Bayram namazı sonrası Nur Cami’de Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve protokol üyeleri vatandaşlarla cami içerisinde tek tek bayramlaştı.Katılımın yoğun olduğu, protokol ve vatandaşların bir araya geldiği programda Vali Haktankaçmaz ve Başkan Saygılı, vatandaşlara utlu, huzurlu hayırlı bayramlar diledi. Cami, avlusunda devam eden programda vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.Düzenlenen programa Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğ General Selami Arslan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN