Bayramda feci kaza: 1 çocuk öldü, 3 kişi yaralandı

Bayramda feci kaza: 1 çocuk öldü, 3 kişi yaralandı

Kurban Baramı’nın ikinci gününde Kırıkkale’de hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında camdan fırlayan 4 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, aynı aileden 3 kişi de yaralandı

Kaza, Kırıkkale Samsun D-200 karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Göksu (34) yönetimindeki 06 Y 1422 plakalı otomobil, Yakup Tekbaş (56) idaresindeki 38 AN 343 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin arka koltuğunda oturan 4 yaşındaki Emirhan Göksu aracın camından yolun kenarına fırladı. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Murat Göksu ile aynı aileden oldukları öğrenilen Kerziban Göksu (65) ve Burcu Göksu, 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN