Maganda kurşunuyla kardeşini öldürdü, yeğenini yaraladı

Maganda kurşunuyla kardeşini öldürdü, yeğenini yaraladı

Kırıkkale’de sokakta yapılan bir düğünde tabancasıyla ateş eden bir şahıs kazara kız kardeşini öldürürken, 3 yaşındaki yeğenini ise ağır yaraladı

Olay, Kırıkkale’de Kaletepe Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta yapılan bir düğünde tabancasıyla ateş eden Fikret A.(30), kız kardeşi Seda Gezice ve yeğeni Murat Gezice’yi (3) vurdu. 112 acil servis ekipleri tarafından anne ve oğluna ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Seda Gezice tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuk Gezice ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesindeki müdahalesinin ardından Ankara’ya sevk edildi.Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, şüpheli Fikret A. ise gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

KIRIKKALE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN