Öğrenci servisi ile midibüs kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Öğrenci servisi ile midibüs kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Kırıkkale’de öğrenci servis aracı ile şehir içi yolcu minibüsü kafa kafaya çarpıştı, arkadan gelen 2 otomobilde kazaya karıştı

Oluşan trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Kaza, Kırıkkale Millet Bulvarı’ndaki Rektörlük Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvarda seyir halinde ilerleyen Mesut Alsaç idaresindeki 71 BF 415 plakalı şehir içi yolcu minibüsü ile yan yoldan çıkan Musa Yalçın idaresindeki 71 S 0232 plakalı öğrenci servisi aracıyla kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Arkadan gelen Aynur Öztürk yönetimindeki otomobil ile Mesut Öztürk idaresindeki 71 BS 208 plakalı otomobilin kazaya karışması sonucu maddi hasar meydana geldi. Şoför Musa Yalçın ile yolculardan Mustafa Varışlı ve Tamer Keleş yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Kaza nedeniyle bulvar yolunda araç yoğunluğu oluştu. Trafik polisleri araçların kontrollü bir şekilde akışını sağladı. Daha sonra kazalı araçlar yoldan kaldırılınca trafik normal haline döndü.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN