Başkan Kesimoğlu’ndan yeni yıl ziyareti

Başkan Kesimoğlu’ndan yeni yıl ziyareti

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yeni yıl dolayısıyla hastanede tedavi gören hastaları, şehrin asayişini sağlayan polisleri ve olası bir yangına müdahale etmek için bekleyen itfaiyecileri ziyaret etti

Kesimoğlu, ilk olarak Kırklareli Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret ederek, çiçek ve çeşitli hediyeler dağıttı. Hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını kutlayan Kesimoğlu, acil şifalar dileyerek bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diledi.Hastanenin ardından Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi, İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Amirliğini ziyaret eden Kesimoğlu, görevlilerle sohbet etti.Kesimoğlu "Yine hep birlikte, elele, gönül gönüle, sağlık ve mutlulukla geçireceğimiz bir yıl olsun 2019. Sizleri, bu kenti ve bu kentin tüm bileşenlerini çok seviyorum" dedi.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN