Bulgar polis İtalya’daki ailesine gitmeye çalışan Tunuslu’yu darp etti

Bulgar polis İtalya’daki ailesine gitmeye çalışan Tunuslu’yu darp etti

Kırklareli’de yakalanan Tunus uyruklu şahıs, yasa dışı yollardan İtalya’daki ailesinin yanında giderken Bulgar polisi tarafından değerli eşyaları alınarak darp edildiğini iddia etti

Kırklareli’nin Kofçaz ilçesine bağlı Ahlatlı köyünde yasa dışı göç olayı meydana geldiği bildirilmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri 1 kişiyi yakaladı. Yakalanan Tunus uyruklu A.A. isimli şahıs ifadesinde havayolu ile İstanbul’a geldiğini, İtalya’daki ailesinin yanında gitmek için İstanbul’dan Kırklareli’ye geldikten sonra buradan Bulgaristan sınırını geçtiğini söyledi.A.A. sınırı geçtikten sonra Bulgar polisi tarafından yakalanarak, üzerinde bulunan değerli eşyaları alındıktan sonra darp edilip Türkiye’ye geri gönderildiğini iddia etti. Yabancı uyruklu şahıs işlemlerinin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

KIRKLARELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN