Bulgar polisi darp edip Türkiye’ye yolladı

Bulgar polisi darp edip Türkiye’ye yolladı

Kırklareli’de yakalanan Afganistan uyruklu kaçak göçmen alınan ifadesinde, Bulgar polisinde değerli eşyaları alındıktan darp edilip geri yollandığını iddia etti

Kırklareli merkeze bağlı Şükrüpaşa köyünde yabancı uyruklu bir şahsın olduğu bildirilmesi üzerine jandarma ekiplerince olaya ilişkin çalışma başlatıldı. Yabancı uyruklu şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen kaçak göçmen alınan ifadesinde Türkiye’ye yasadışı yollardan giriş yaptığını, Bulgaristan’a geçiş yaptığı sırada Bulgar polisi tarafından yakalandığını belirtti."Darp edip geri gönderdiler"Afganistan uyruklu kaçak göçmen ifadelerinin devamında Bulgar polisi tarafından yakalandıktan sonra üzerinde bulunan para ve değerli eşyalarının alındığını ve sonrasında ise darp edilerek Türkiye’ye geri gönderildiğini öne sürdü. Yabancı uyruklu şahıs hakkında 6458 sayılı kanun kapsamında idari yaptırım uygulanarak, işlemlerinin bitiminden sonra Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edileceği öğrenildi.

KIRKLARELİ/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN