Dereye resmi araçla kanalizasyon atığı dökülmesine soruşturma

Dereye resmi araçla kanalizasyon atığı dökülmesine soruşturma

Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde resmi plakalı bir aracın kanalizasyon atıklarını dereye boşaltması vatandaşların kamerasına yansıdı

Bunun üzerine harekete geçen Kırklareli Valiliği olayla ilgili soruşturma başlattı.Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı Balaban köyü ile Bulgaristan sınırında bulunan Rezve Deresine, İl Özel İdareye bağlı resmi plakalı bir vidanjörün kanalizasyon atıklarını boşalttığı anlar köy sakinleri tarafından saniye saniye kaydedilerek sosyal medyada yayınlandı. Görüntülere, "Doğa harikası, insanların içme ve sulama amaçlı su temin ettiği, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların su içtiği, balıkların yaşam sürdüğü bu dereye 8 kamyon foseptik atığını bırakmak da neyin nesi? Kimdir bunun sorumluları? Bu resmi plakalı araç hangi kuruma aittir? İlgili kurumlarımızın ivedi olarak gereğini yapmasını bekliyoruz. Konunun takipçisi olacağız" paylaşımı yapılarak duruma tepki gösterildi.Görüntülerde bir vatandaş duruma tepki gösterip kasten yapıldığını ifade ederek, "Açık ve net söylüyorum bunlar kasten yapılıyor. Burada bir adaletsizlik var. Buna göz yumuluyor" dedi.Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Kırklareli Valiliği tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN