Eksi 5 derecede Volkan Konak konseri

Eksi 5 derecede Volkan Konak konseri

KIRKLARELİ (İHA) – Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırklareli’ne gelişi dolayısıyla eksi 5 derece soğukta Volkan Konak konseri düzenlendi

Dondurucu soğuğa rağmen Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nı dolduran binlerce Kırklarelili Volkan Konak ile birlikte sevilen şarkılarını söyledi.Sahneye çıkan Volkan Konak, havanın soğuk olmadığını belirterek ‘’Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırklareli’ne geliş günü. Onlar silah arkadaşları ile birlikte bu ülkeye hayatlarını vermiş. O yüzden bu akşam bize de üşümek yok’’ dedi.Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Konak, sevilen şarkılarını koro halinde Kırklareli halkı ile birlikte seslendirdi.Sahne performansından dolayı Konak’a teşekkür eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ‘’Bundan 88 yıl önce beyaz bir tren Kırklareli’ne geldi. İçinden çelik bakışlı mavi gözleri ile Mustafa Kemal indi.” dedi.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN