Kırklareli’nde kumar operasyonu

Kırklareli’nde kumar operasyonu

Kırklareli’nin Vize ilçesinde bir çay bahçesine düzenlenen operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 24 şahsa 7 bin 680 TL para cezası uygulandı

Olay Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kentte bulunan bir çay bahçesinde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarma ekipleri tarafından çay bahçesinde yapılan arama ve araştırmalarda 24 şahsın tombala oyunu üzerinden kumar oynadıkları tespit edildi. Oyunda kullanılan 13 adet tombala kartı ve 69 adet plastik oyun numaratörü muhafaza altına alındı. Kumar oynayan şahıslara ise 7 bin 680 TL idari yaptırım cezası uygulanırken, iletme sahibi M.D. hakkında kumar için yer ve imkan yer ve imkan sağlama suçundan işlem yapıldı. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIRKLARELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN