Lüleburgaz trafoları renklendi

Lüleburgaz trafoları renklendi

Lüleburgazlı görsel sanatlar öğretmenleri Aysun Çeçe ve Yunus Mutlu, şehrin belli noktalarında boyama çalışmaları yaparak ilçeyi renklendiriyorlar

Lüleburgaz’da çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunan görsel sanatlar öğretmeni Aysun Çeçe ve Yunus Mutlu, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Ata Corner’ın yanındaki elektrik trafosunda boyama çalışması yaptı.Daha öncede yaptıkları çalışmalarla Lüleburgaz halkının takdirini toplayan ve açtığı resim sergileriyle dikkat çeken öğretmenler, trafoyu güzelleştirme adına yaptığı çalışmayla şehrin görüntüsünün güzelleşmesine katkı sağladı.Gerçekleşen çalışma sonunda elektrik trafosu eski görüntüsünden çok farklı bir görüntüye büründü.Çalışmayla ilgili açıklama yapan görsel sanatlar öğretmeni Aysun Çeçe, “Sanat için her alanda var olmayı göze alıyorum. Benim dünyam renkler üzerine kurulu. Dünyada renklerin var olmadığını düşünebilmek ne mümkün. Duvarları sanata dönüştürmek. Ne mutlu ki emeklerimin karşılığını çıkan güzel eserlerle alıyorum. Lüleburgaz trafoları güzelleşiyor. Bir sanat şehrinde yaşıyor olmak ayrıcalıktır” dedi.

KIRKLARELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN