Kırklareli'nin Dolhan köyünde karantina kalkıyor

Kırklareli'nin Dolhan köyünde karantina kalkıyor

Kırklareli'nin Dolhan köyünde koronavirüs (corona virüs) nedeniyle uygulanan karantina kalkıyor.

Kırklareli Valiliği, Dolhan köyünde Kovid-19 pozitif tanısı konulan vatandaşların tedavilerinin tamamlandığı, yeni semptomların ortaya çıkmadığını duyurdu.

Vakaların hemen sonrasında köyde filyasyon çalışmalarının etkin şekilde yapıldığı aktarılan açıklamada, temaslılar dahil koruma ve kontrol önlemlerinin titizlikle yürütüldüğü kaydedildi.

KARANTİNA BU AKŞAM BİTİYOR

Karantinanın bugün sona ereceği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Merkez ilçe Dolhan köyü Hıfzıssıhha Kurulu'nun 21 Nisan 2020 tarih ve 2020/32 sayılı kararı ile 21 Nisan 2020 tarihi saat 20.00 itibarıyla karantina altına alınmıştı.14 gün boyunca tedbirlere vatandaşların azami derecede uyması ve yeni vakaların görülmemesi üzerine Dolhan köyüne uygulanan karantina kararının 5 Mayıs 2020 tarih ve saat 20.00 itibarıyla kaldırılmasına karar verilmiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN