Kırmızı Oda'nın bu haftaki konuk oyuncuları belli oldu

Kırmızı Oda'nın bu haftaki konuk oyuncuları belli oldu

Diziseverlerin yakından takip ettiği ve yayınlandığı günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alan Kırmızı Oda'da bu hafta Burcu Kara ve Beyti Engin konuk oyuncu olarak yer alacak. İşte, Kırmızı Oda 9. bölüm fragmanı...

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da yaşanan ayrılıkların ardından yeni transferler gecikmedi. Bu hafta ekranlara gelecek 9. bölümde konuk olacak oyuncuların isimleri de belli oldu. Dizide, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarına yer veriliyor. Detaylar haberimizde...

KIRMIZI ODA 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIRMIZI ODA'YA YENİ OYUNCULAR

Yeni yayın döneminde, 4 Eylül 2020 günü TV8'de yayınlanmaya başlayan 'Kırmızı Oda' dizisi, kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaştı. Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı dizinin her bölümünde yeni isimler konuk oyuncu olarak yer alıyor.

9. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bugüne kadar diziye Hande Doğandemir, Salih Bademci, Evrim Alasya, Melisa Sözen, Hakan Meriçliler, Emre Kınay ve Celil Nalçakan dahil olmuştu. 30 Ekim 2020 Cuma günü ekranlara gelecek 9. bölümün konuk oyuncuları da belli oldu.

Cem Karcı'nın yönettiği ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde, oyuncular Burcu Kara ve Beyti Engin boy gösterecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN