Karaca: "Başarılı bir nesil yetişeceğine inanıyorum"

Karaca: "Başarılı bir nesil yetişeceğine inanıyorum"

Çiçekdağı İlçesi Şehit Öğretmen Bayram Tekin Ortaokulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Buğra Karaca’yı ziyaret etti

Ziyarette konuşan ilçe Milli Eğitim Müdürü Karaca, başarılı bir neslin yetişeceğine inandıklarını söyledi.Akıllı ve öz güveni yüksek öğrenciler yetiştirildiğini anlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Karaca, "Hepiniz akıllı ve öz güveni yüksek öğrencilersiniz. Eğitim hayatınız boyunca öz güveninizi yitirmeden başarılı bir nesil olacağınıza inanıyorum. Sizler geleceğe ışık olan birer yetişkin olacaksınız. Bizlerde burada sizin bu ışığınızı söndürmemek ve sizlerin başarılı bir birey olmanız için varız"dedi.Milli Eğitim çalışmaları noktasında bilgilendirilen öğrenciler, isteklerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne aktardı. Ortaokul öğrencilerinin ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN