Kırşehir’de uyuşturucu ticareti yapan 3 kişi tutuklandı

Kırşehir’de uyuşturucu ticareti yapan 3 kişi tutuklandı

Kırşehir’de uyuşturucu madde ve hapların ticaretini yaptıkları iddia edilen 3 kişi sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik çalışma başlattı. Batı illerinden temin ettikleri uyuşturucu madde ve hapları Kırşehir’de satmaya çalışan kişilerin olduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis, Ankara-Kayseri kara yolu üzerinde uygulama yaptı. Bursa plakalı bir otobüste arama yapan ekipler, Y.U., E.U. ve F.A.’nın bagajları ve üzerilerinde 55 adet ecstasy hap, 38 gram sentetik kannabionid maddesi, 2,5 kilo metamfetamin ve 1,7 gram iki fişek halinde eroin maddesi buldu.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde ifadeleri alınan Y.U., E.U. ve F.A., sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak Kırşehir E-Tipi cezaevine gönderildi.Polis, şehir genelinde alınan ihbarların yanı sıra yaptığı uygulamalarla da uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

KIRŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN