Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin: “Kırşehir’de şarbon şüphesi yok”

Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin: “Kırşehir’de şarbon şüphesi  yok”

KIRŞEHİR (İHA) – Son günlerde meydana gelen şüpheleri ile ilgili açıklamada bulunan Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin, Kırşehir’de şarbon şüphesinin olmadığını söyledi

Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında da kontrollerim Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yapıldığını bildiren İl Müdürü Şahin, “Kırşehir’de şarbon vakası ile ilgili herhangi bir ihbar almadık. Kurban bayramı süresince ve sonrasında da sorun olmadı. İlçe Müdürleri ile görüşülerek mevcut durumumuzda güncelleme yaptık. Şarbon vakası ile ilgili Kırşehir’de herhangi bir şüphe ile karşılaşılmadı.Üretici Kırşehir’de kesinlikle tedirgin olmamalı Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü kontrollerini düzenli yapıyor. Şarbon vakası şüphesi dahi söz konusu değil” dedi.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN