Kıyı Emniyet Müdürlüğü memur alımı başvuru şartları neler? Kıyı Emniyet Müdürlüğü memur alacak

Kıyı Emniyet Müdürlüğü memur alımı başvuru şartları neler? Kıyı Emniyet Müdürlüğü memur alacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur ve personel alımı yapacak. İŞKUR kamu ilanları kısmında yayımlanan ilana göre, büro memuru, mühendis ve deniz trafik operatörü kamu personeli alanlarında alımlar yapılacak. Peki Kıyı Emniyet Müdürlüğü memur alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar…

İŞKUR ilan sayfasında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı ilanı yayımlandı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kadrosuna 32 yeni memur ekleyecek. Kıyı Emniyeti Müdürlüğü kamu personeli alımı kadro dağılımı ve başvuru şartları araştırılıyor.

KIYI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KADRO DAĞILIMI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 32 kişilik boş kadrosu ile 10 Deniz Trafik Operatörü, 20 Büro Memuru ve 2 diğer mühendisini bünyesine ekleyecek.

KIYI EMNİYET MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine alım yapacağı kadrolar için özel ve genel nitelikler isteyecek. Adaylar bu kapsamda genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki özellikleri taşıyor olmaları istenmektedir. Ortak şartlar ise;

İŞKUR'dan ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru günü dahil 36 yaşından gün olmamış olmak

ÖSYM tarafından KPSS en az 60 puan almış olmak.

Analitik düşünebilen sorumluluk sahibi, çözüm odaklı olamak.

MS Office programlarına hakim olmak,

Belirli mevzuatlara hakim olmak.

KIYI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR ALIMI ÖZEL ŞARTLARI

BÜRO MEMURU ALIMI

Üniversitelerin uluslararası işletmecilik, uluslararası işletme yönetimi, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, muhasebe bilgi sistemleri, muhasebe ve denetim, işletme-ekonomi, işletme yönetimi, bankacılık ve sigortacılık, ekonomi ve finans, küresel ve uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret, sigortacılık ve risk yönetimi, muhasebe ve finansal yönetim, bankacılık ve finans, bankacılık ve sermaye piyasası, ekonomi, uluslararası finans, siyaset bilimi, uluslar arası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, maliye, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, işletme, iktisat bölümlerinin herhangi birinden vaya eş değerli YÖK tarafından kabul edilen benzeri yurtdışı ve yurt içi okullarından birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir SMMM belgesine sahip olmak

Sosyal güvenlik ve vergi mevzuatı hakkında bilgi sahibi olmak

BÜRO MEMURU

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri. Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik,Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, İktisat, Lojistik, Ulaştırma ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Lojistik Yönetimi, bölümlerinden veya YÖK tarafından eş değer bulunanan yurt içi, yurt dışı lisans ve düzeyinde bölümlerden mezun olmak.

İthalat- İhracat Sorumlusu, Gümrük Memuru, Lojistik Elemanı, Lojistik Meslek Elemanı, Lojistik Operasyon Elemanı, Lojistik Operasyon Sorumlusu, Depo Sorumlusu, Ambar/Depo Görevlisi, Malzeme Takip Ve Dağıtım İşçisi, Depo Sevkiyat Sorumlusu, Kapalı Depo Görevlisi, Satın Alma Sorumlusu, Satın Alma Görevlisi, Satın Alma Uzmanı, Malzeme Planlama Elemanı, Gümrük İşletme Meslek Elemanı, alanlarında en az 1 yıl deneyiöli olmak ve iş yerinden alacağı osyal güvenlik ve hizmet belgesi dökümü ile belgeleyebilmek.

MÜHENDİS

Üniversitelerin Matematik, Bilgisayar, Elektronik be Haberleşme, Adli Bilişim, Bilişim Sistemleri, Yazılım, Fizik Mühendisliği bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmuş olmak.

Sistem yönetici veya ağ yönetimi personeli olarak en az 1 yıl tecrübeye sahip ve bu alacağı dökümanlar ile ispatlayabilmek.

Microsoft sunucu ürünlerine hakim,

DNS,DHCP, Group Policy, ActivenDirectoryn, E-posta yapılarını yönetebilen,

Veri depolama, sanallaştırma, yedekleme idamesini ve kurulumunu gerçekleştirebilen,

Açık kaynak kodlu işletim sistemi çalışmalarında görev alacak,

Linux işletim tabanlı sistemlerin Kurukuş altyapısını entegrasyonunu sağlamada görev alacak,

Linux sunucuları yönetecek, yedekleme ve kurulumunu yapabilecek,

Ağ cihazlarını yönetebilecek,

Güvenlik cihazlarını yönetebilecek,

Geniş ağ yönetiminde tecrübeli adaylar.

TRAFİK OPERATÖRÜ

Uzak yol Kaptanı belgesine sahip olmak ve en az 1 yıl kaptanlık yapmak, bunu belgelemek.

ÜDS (Üniversiteler arası Kurul Yabancı Dil Sınavı) ve YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı)’den en az 60 veya TOEFL (Test of English As a Foreign Language)’dan en az 72 (iBT) veya GASM tarafından düzenlenecekDenizcilik İngilizce sınavından en az 75 puan veya GTH Otoritesi tarafından düzenlenmiş olan kılavuz kaptan yeterliliği ile fiili olarak herhangi bir kılavuzluk teşkilatında kılavuz kaptan olarak çalışmak.

Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren YÖK kurumlarından birinden mezun olmak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN