Kocaeli Valisi Yavuz'dan korona uyarısı: Toplumla nasıl helalleşeceksiniz

Kocaeli Valisi Yavuz'dan korona uyarısı: Toplumla nasıl helalleşeceksiniz

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, koronavirüs tedbirlerine uymayarak vatandaşların sağlığını tehlikeye atanlara uyarılarda bulundu. Maske ve mesafeye uyulması gerektiğini söyleyen Yavuz, ‘Israrlı adli ve idari işlem yapmamıza rağmen karantina kurallarına uymayanlar var. Masum insanlara bu hastalığın bilerek bulaşmasına sebep olanlar toplumla nasıl helalleşecekler. Birbirimizi uyaralım. Kendi olağanüstü halimizi ilan edelim. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim’ ifadelerini kullandı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz son dönemlerde artan koronavirüsü vakaları nedeniyle sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu.

Kent genelinde test sonucu pozitif çıkan ya da test sonucu pozitif çıkması muhtemel kişiler hakkında verilen karantina kararının ihlal edilmesine vurgu yapan Yavuz, idari işlem yapılmasına rağmen kurallara uyulmadığını söyledi.

“TOPLUMLA NASIL HELALLEŞECEKLER”

Sosyal medyadan halka çağrıda bulunan Yavuz şu ifadeleri kullandı;

Değerli Kocaelili Kardeşlerim, Covid 19 salgınının yayılmasını önlemek için hastanede yatması gerekmeyen pozitif vakalarla temaslılarına karantina uygulaması yapmaktayız.

Israrlı adli ve idari işlem yapmamıza rağmen karantina kurallarına uymayanlar var. Masum insanlara bu hastalığın bilerek bulaşmasına sebep olanlar toplumla nasıl helalleşecekler.

MASKE, MESAFE ve HİJYENE dikkat edelim. Birbirimizi uyaralım. Kendi olağanüstü halimizi ilan edelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN