Başkan Bıyık, “İnsanları Darıca’ya çekmeyi planlıyoruz”

Başkan Bıyık, “İnsanları Darıca’ya çekmeyi planlıyoruz”

Darıca Kaymakamlığı tarafından Yusuf Savaş İlkokulunda düzenlenen Turizm Haftası kutlama programına katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Değişik bölgelerden insanları Darıca’ya çekmeyi planlıyoruz” dedi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamlığı tarafından Yusuf Savaş İlkokulunda düzenlenen Turizm Haftası kutlama programına katıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa çok sayıda öğrenci katıldı. Programda öğrencilerin tiyatro ve folklör gösterileri büyük beğeni ile izlenirken, Turizm Haftası ile ilgili düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Programda bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bacasız sanayi olarak adlandırılan turizm sayesinde ülkemizin önemli gelirler elde ettiğine vurgu yaptı.Darıca’nın tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkaracak projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Bıyık, “İskoliye Mektebi, tarihi evler, Hayvanat Bahçesi ve sahilleri ile İstanbul’un yanı başında yer alan ilçemize özellikle günübirlik turistleri çekerek, hem ilçemizin tanıtımını yapmayı hem de esnafımıza katkı sağlamayı hedefliyoruz. Özellikle Bayramoğlu’nda yapacağımız aquapark ile değişik bölgelerden insanları Darıca’ya çekmeyi planlıyoruz. Tuzla - Bayramoğlu arasına yapılacak bağlantı yolu ile de bu bölgemize değer katarak, Bayramoğlu’nun marka değerini artıracağı” dedi.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN