Başkan Büyükgöz Köşklüçeşme sakinlerini dinledi

Başkan Büyükgöz Köşklüçeşme sakinlerini dinledi

KOCAELİ (İHA) – Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Meclisleri kapsamında Köşklüçeşme Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Mahalle Meclisleri kapsamında Köşklüçeşme Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Toplantıya Başkan Büyükgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Yusuf Burkut, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı, birim müdürüleri ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Büyükgöz, mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Büyükgöz, daha sonra mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini alarak sorularını cevapladı.Başkan Büyükgöz, program sonrasında lösemi tedavisi gören Tarık adlı çocuğunu Gaziler Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek şifa diledi. Büyükgöz’ün ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Tarık, başkana yaptığı çizim çalışmalarını gösterdi.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN