Başkan Söğüt öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Söğüt öğrencilerle bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu öğrencileri ile ‘Hayat Bilgisi’ dersi kapsamında bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin ‘Hayat Bilgisi’ dersine konuk oldu, başkan Söğüt, ders kapsamında çocuklarla Esentepe Mahallesi İhsan Soydaş Parkı içerisinde yapılan Aşık Mevlüt İhsani Aşıklar Çadırı’nda bir araya geldi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan buluşmada Şener Söğüt, çocuklarla yakından ilgilendi. Öğrencilere çeşitli nasihatlarda bulunan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bizler sizlerin geleceği ve bizlerden daha başarılı bireyler olacaksınız. Sizlerin geleceği için dün olduğu gibi yarın da canla başla çalışacağız. Tek gayemiz, sizlere daha mutlu, daha huzurlu bir Körfez’i teslim etmek. Sizler de bizlerin yerine bu koltuklara geçtiğinizde bu düzeyi daha da yukarıya çekeceksiniz” dedi.Şener Söğüt ile buluşmalarında tek tek söz alıp sorular soran öğrenciler, belediyelerin işleyişi ve görevleri hakkında bilgiler aldı. Tüm öğrencilerin sorularına içtenlikle yanıt veren Başkan, hayatından da örneklerle cevaplar verdi.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN