Dilovası’ndan Mehmetçiğe destek açıklaması

Dilovası’ndan Mehmetçiğe destek açıklaması

KOCAELİ (İHA) – Dilovası Belediyesi meclis üyeleri bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de gerçekleştirdiği ‘Barış Pınarı Operasyonuna’ destek verdiklerini açıkladı

Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir, meclis üyeleri ve belediyesi meclisinde grubu bulunan siyasi parti temsilcileri belediye meclis salonunda bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de gerçekleştirdiği ‘Barış Pınarı Operasyonu’na destek verdi. Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen basın açıklamasında “Mehmetçiğimizin yanındayız” mesajı verildi.Toplantıda yapılan açıklamada, “Ülkemiz, Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır. Barış Pınarı Harekâtı, aynı zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik vadetmektedir. Bu çerçevede, Belediye Meclisi olarak, Barış Pınarı Harekâtında ülkemizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, fedakar askerimize muvaffakiyetler diliyoruz” denildi.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN