Gebze’de vatandaşlar tiyatro oyununda buluşuyor

Gebze’de vatandaşlar tiyatro oyununda buluşuyor

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sergilenen tiyatro gösteriminde vatandaşlar gönüllerince eğlendi

Gebze Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşları Gebze Kültür Merkezi’nde buluşturuyor. Etkinlikler kapsamında “Boyacı” isimli tiyatro gösterisi Gebzeli tiyatro severler için sahnelendi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği tiyatro gösterisi, izleyiciden tam not aldı. Bir doktorun muayenesinde cereyan eden ve Boyacı Kadir’in çevresinde gelişen komik olayları anlatan tiyatro gösterimi, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.Etkinlikler, 11 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Gebze kültür Merkezinde Bekir Develi’nin “Hacıların Çocuğuyum” isimli gösteriyle devam edecek.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN