Gebzeli çocukların tiyatro keyfi

Gebzeli çocukların tiyatro keyfi

sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen çocuk tiyatrosunu izlemeye gelen çocuklara Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklarla birlikte tiyatroyu izledi

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen çocuk tiyatrosunu izlemeye gelen çocuklara Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sürpriz yaptı. Tiyatro salonuna giren Başkan Büyüköz, çocuklar birlikte tiyatro oyununu izledi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisi öncesi eğlenceli aktiviteler düzenlendi. Çocuklarla sohbet eden Büyükgöz, “Çocuklar sizler bizim geleceğimizsiniz. Her ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz” dedi.Başkan Büyükgöz daha sonra, ‘İyilik Ağacı’ isimli çocuk tiyatrosunu çocuklarla birlikte izledi onların eğlencesine ortak oldu.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN