İzmit Belediyesi müzikli etkinlikleri erteledi

İzmit Belediyesi müzikli etkinlikleri erteledi

İzmit Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, müzikli etkinliklerin İdlib’de şehit olan askerler için ertelendiği duyuruldu

İzmit Belediyesi “Sadece Müzik” adı altında gerçekleştireceği konserleri, Suriye’nin İdlib kentinde şehit düşen askerler için erteledi. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her hafta Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde düzenlenen “Sadece Müzik” programı kapsamında, 21 Şubat Cuma akşamı saat 19.00’da yapılması planlanan Pembe Berjer Akustik Session grubunun konseri ve her hafta Cuma ve cumartesi günleri gerçekleşen ‘Mavi Yeşil Sokak’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen sokak dinletisi, İdlib’de askerlerin şehit düşmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

KOCAELİ/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN