İzmit’e yakışmayan görüntüler tarih oluyor

İzmit’e yakışmayan görüntüler tarih oluyor

İzmit Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarıyla görüntü kirliliği oluşturan çöp ve atık maddeleri n temizlenmesi için çalışma yaptı

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve doğaya zarar veren çöp ve atık maddelerin toplanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından Tavşantepe Mahallesi Dilek Sokak kenarına bırakılan atık maddeleri ortadan kaldırıldı. Alana bırakılan zamansız çöp, moloz vb. atıkların temizliği yapılırken, bölge boyanarak vatandaşlar ve özellikle çocuklar için güvenli ve temiz bir ortam oluşturuldu. Konuyla ilgili İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İzmit Belediyesi olarak gerek vatandaşlardan gelen bilgiler, gerekse birimlerimiz tarafından yapılan titiz incelemeler neticesinde ne yazık ki şehrimize yakışmayan görüntülerle karşılaşıyoruz. Şehrimizin her bir noktasının halkımıza yakışır hale getirmek için anında müdahale diyor ve olumsuzlukları ortadan kaldırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN