İzmit’te zabıtalar okul çevrelerini boş bırakmıyor

İzmit’te zabıtalar okul çevrelerini boş bırakmıyor

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul giriş-çıkış saatlerinde okul önlerindeki denetimlerine ara vermeden devam ediyor

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri trafik yoğunluğunun fazla olduğu şehir merkezindeki Ulugazi İlkokulu ve Hızır Reis İlkokulu, Kuruçeşme’de Kocatepe İlkokulu ile Yenişehir’de Mimar Sinan İlkokulu önlerinde öğrencilerin giriş-çıkış saatlerinde görev alarak öğrencilerin güvenli bir şekilde yaya geçitlerini kullanmalarına yardımcı oluyor. Okul önlerinde servis araçlarıyla ilgili çalışmalar da gerçekleştiren ekipler, öğrencilerin rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımının sağlanmasına yardımcı oluyor. Okul önlerinde dilenci ve seyyar satıcılara karşı gerekli tedbirlerin alındığını belirten zabıta yetkilileri, bu uygulamaların okullar kapanıncaya kadar devam edeceğini bildirdi.

KOCAELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN