Japonya Prensesi Osmangazi köprüsünde hatıra fotoğrafı çekildi

Japonya Prensesi Osmangazi köprüsünde hatıra fotoğrafı çekildi

Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Kocaeli ile Yalova’yı birleştiren Osmangazi Köprüsü’nde incelemelerde bularak köprü manzarasında hatıra fotoğrafı çektirdi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü’nün yapılışını anlatan bilgilerin ve maketlerin yer aldığı Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezdi. Ziyarette Mikasa’ya Vali Aksoy’un yanısıra Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Müdürü Hüseyin Bozkurt eşlik etti. Prenses Mikasa ziyarette ilk olarak Yalova “Osmangazi Köprüsü” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin eserlerinin yer aldığı resim sergisini gezdi.Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte Osmangazi Köprüsü Teknoloji Müzesini gezerek, yetkililerden bilgi alan Japonya Prensesi Akiko Mikasa, köprü manzarasında Aksoy ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN