Karnesini getiren çocuklar ücretsiz sinema biletini kaptı

Karnesini getiren çocuklar ücretsiz sinema biletini kaptı

Sepaş Enerji, karnelerini alan öğrencilerin heyecanına ortak olmak amacı ile Kocaeli ve Sakarya’da karnesini getiren binlerce öğrenciye ücretsiz sinema bileti hediye etti

Türkiye’nin 4 bir yanında perakende elektrik satışı hizmeti veren Sepaş Enerji, karne heyecanı yaşayan öğrencilere hediye olarak ücretsiz sinema bileti dağıtıyor. Bu kapsamda öğrenim gören öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Sepaş Enerji, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan 41 Burda AVM ile Sakarya’nın Serdivan ilçesindeki bir başka AVM’de öğrencilere sinema bileti dağıttı. Alışveriş merkezine gelen öğrenciler, Sepaş Enerji tarafından kurulan stantlarda biletlerini göstererek ücretsiz sinema biletlerini aldılar. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği stantlarda 2 saat içerisinde 2 bin 500 sinema bileti dağıtıldı. Projenin çok anlamlı olduğunu ifade eden öğrenciler, Sepaş Enerji’ye teşekkür ettiler.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN