Kocaeli’de 11 bin 250 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kocaeli’de 11 bin 250 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kocaeli’nin körfez ilçesinde kaçak sigara satışı yaptığı belirlenen bir şahsın evine düzenlenen operasyonda 11 bin 250 paket kaçak sigara ele geçirildi

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.Olay, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi’mnde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde M.E. isimli bir şahsın ülkenin doğusunda bulunan illerden ve yurt dışına gelen tırlar aracılığı ile kaçak sigara temin ederek sattığı bilgisine ulaştı. Alınan istihbarat doğrusunda harekete geçen ekipler tarafından şahsın kaçak sigarları sakladığı evine operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda evde yapılan aramalarda 11 bin 250 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonda yakalanan M.E. isimi şahıs ise gözaltına alınarak, Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN